ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Συμμετοχή της Διαπιστευμένης Διαμεσολαβήτριας από το ΚΕΔΙΠ Κας Πολυξένης (Πόλυ) Τσιτσώνη ως Κριτή στον 6ο Διεθνή Γαλλόφωνο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης που διοργάνωσε το Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας του Παρισιού, του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Παρισιού.

Στις 17-20/3/2014 έλαβε χώρα ο 6ος ετήσιος Διεθνής Γαλλόφωνος Διαγωνισμός Διαμεσολάβησης του Κέντρου Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας του Παρισιού του Εμπορικού Επιμελητηρίου Παρισίων. Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχε ως κριτής η διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια κα Πολυξένη (Πόλυ) Τσιτσώνη, η οποία είναι απόφοιτος του Κέντρου μας. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ΚΕΔΙΠ και διεθνή διάκριση για όλους τους εκπαιδευθέντες από το Κέντρο μας διαμεσολαβητές. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη κα Τσιτσώνη και ευχόμαστε κι άλλοι απόφοιτοί μας να συμμετέχουν σε παρόμοιες εκδηλώσεις εκπροσωπώντας επάξια και το Κέντρο μας.

Ιστοσελίδα: http://www.cmap.fr/Concours-201-fr.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>