Νέο Εργαστήρι Οικογενειακής Διαμεσολάβησης

Το ΚΕΔΙΠ θέλοντας να έρθουν σε επαφή οι απόφοιτοί του με την οικογενειακή διαμεσολάβηση θα διοργανώσει νέο εργαστήρι (workshop) Οικογενειακής Διαμεσολάβησης, όπου καλείστε να συμμετέχετε ως μέρη και δικηγόροι σε μια προσομοίωση σε πραγματικό, κατά το δυνατόν, χρόνο. Τον ρόλο των διαμεσολαβητών θα έχουν διαμεσολαβητές οι οποίοι έχουν λάβει την ειδική εκπαίδευση στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση.
Το εργαστήρι θα λάβει χώρα το διήμερο 28/2 και 1/3/2014 και ώρες :
Παρασκευή: 5:30μ.μ. έως 8:30μ.μ. και
Σάββατο: 10:00π.μ. έως 4:00μ.μ.
Οι θέσεις για το εργαστήρι θα είναι 12 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τα απαντητικά e-mails όπου θα δηλώνετε τη διαθεσιμότητά σας και θα προηγηθούν όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο προηγούμενο εργαστήρι (10-11/1/2014). Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και για τις δύο ανωτέρω ημέρες.
Το εργαστήρι θα προσφερθεί δωρεάν και συντονιστές θα είναι οι κ.κ. Σπύρος Λειβαδόπουλος, Μαρία Χατζηλεωνίδα, Χρίστος Τσάλλος και Δανάη Καρκούλια.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή/διαθεσιμότητα έως τις 26/2/2014.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαίωση για τη συμμετοχή τους από τη γραμματεία του ΚΕΔΙΠ.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>