Νέο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Οικογενειακής Διαμεσολάβησης Β’ επίπεδο

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π.) διοργανώνει εκ νέου τριήμερο σεμινάριο στην οικογενειακή διαμεσολάβηση (familymediation) στα Ελληνικά με τίτλο «Οικογενειακή Διαμεσολάβηση 2ο επίπεδο », διάρκειας 20 ωρών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Απριλίου  2014

Το σεμινάριο θα γίνεται καθημερινά κατά τις άνω ημερομηνίες από 9.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. και μετά το τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Σημειωτέον πως οι 20 ώρες διάρκεια του σεμιναρίου περιλαμβάνουν αμοιγώς ώρες εκπαίδευσης και η ύλη του σεμιναρίου αποτελεί τμήμα εγκεκριμένης εκπαίδευσης στην οικογενειακή διαμεσολάβηση από το διεθνή οργανισμό I.M.I. (InternationalMediationInstitute).

Εκπαιδευτές:

Μαρία Δαμιανάκη (Mary Damianakis) (http://www.imimediation.org/mary-damianakis), Διαπιστευμένη Διαμεσολάβητρια ΙΜΙ, FMC (Family Mediation Canada) και εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών.

Η Μαρία Δαμιανάκη κατάγεται από την Κρήτη αλλά ζει και εργάζεται στον Καναδά όπου έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην οικογενειακή , επιχειρηματική (διαφορές στο χώρο εργασίας) και κοινωνική διαμεσολάβηση. Είναι μέλος επί σειρά ετών της επιστημονικής επιτροπής για την πιστοποίηση διαμεσολάβητών  στον Καναδά με έμφαση στα διεθνή προγράμματα πιστοιποίησης. Το 2007  ανέπτυξε τα κρητήρια πιστοιποίησης για τους διαμεσολάβητές οικογενειακών διαφορών στον διεθνή οργανισμό Ι.Μ.Ι. (internationalMediationinstitute). Έχει εκπαιδεύσει  Δικαστές Ανωτάτων Δικαστηρίων, δικηγόρους , ψυχολόγους , κοινωνικούς λειτουργούς και συμβολαιογράφους στη διαμεσολάβηση σε διάφορες χώρες στην Ασία, Ευρώπη, βόρεια και Νότια Αμερική. Είναι σύμβουλος Κυβερνήσεων διαφόρων Κρατών σε θέματα ανάπτυξης πολιτικών σχετικά με τη διαμεσολάβηση και την εξωδικαστική επίλυση διαφορών. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 2500 διαμεσολαβήσεις σε οικογενειακές διαφορές. Υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του FMC και κατά τη διάρκεια της θητείας της καθιερώθηκε το πρόγραμμα πιστοποίησης για τη διαμεσολάβηση σε θέματα που αφορούν ηλικιωμένους γονείς (eldermediation). Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος των MediatorsBeyondBorders και μέλος του Δ.Σ. του ACR (AssociationforConflictResolution).

Σπύρος Λειβαδόπουλος: Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής ΥΔΔΑΔ και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών.

Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο Οικογενειακής Διαμεσολάβησης 2ο επίπεδο απευθύνεται σε διαπιστευμένους/ πιστοποιημένους διαμεσολαβητές του ΥΔΔAΔ , οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το πρώτο επίπεδο εκπαίδευσης “Εισαγωγή στην οικογενειακή στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση” στο ΚΕΔΙΠ.

Σημ: Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων: 18 (δέκα οκτώ) άτομα.

Μετά από κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο, προσφέρεται δωρεάν προς τους συμμετέχοντες διαμεσολαβητές, από το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π.) και τους εκπαιδευτές του, εργαστήρι πρακτικής εξάσκησης στην οικογενειακή διαμεσολάβηση, διάρκειας 10 ωρών.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού διαπίστευσης/πιστοποίησης

διαμεσολαβητή.

  1. Αντίγραφο καταθετηρίου τραπέζης για την καταβολή των διδάκτρων.

Δίδακτρα
Το ποσό των διδάκτρων 650,00 ευρώ καταβάλλεται είτε σε λογαριασμό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην τράπεζα EUROBANK ERGASIAS A.E. είτε με πιστωτική κάρτα μέσω του live pay της παραπάνω τράπεζας, με δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.

AΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0050.38.0200751561
IBAN: GR7002600500000380200751561

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο ανωτέρω εκπαιδευτικό σεμινάριο καταθέτονται στην Γραμματεία του ΚΕ.ΔΙ.Π. μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και λαμβάνεται αρ. πρωτοκόλλου που αποδεικνύει τη σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία του ΚΕ.ΔΙ.Π. στο τηλέφωνο: 210 4296022, http://www.kedip.gr, email: info@kedip.gr