Νέο Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα Σχολική Διαμεσολάβηση και Πρόληψη Σχολικής Βίας 25 .26 & 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚO ΣΕΜΙΝΑΡΙO ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΣΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» 25 ,26 &27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π.) διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο στα Αγγλικά με τίτλο « Mediation and violence prevention in schools » διάρκειας 20 ωρών.

To σεμινάριο θα διεξαχθεί τις ημέρες Παρασκευή 25 Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στους χώρους του ΔΣΠ, καθημερινά κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες από 9.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Εκπαιδευτές:

1)Kerstin Bazin : H Kerstin Bazin (www.bazin-mediation.de) είναι διαμεσολαβήτρια, εκπαιδεύτρια σχολικής διαμεσολάβησης και conflict coach. Έχει εκπαιδευτεί από την Dr. Jamie Walker στην ανάπτυξη προγραμμάτων διαμεσολάβησης στα σχολεία . Συνεργάζεται με ομάδες καθηγητών σε σχολεία του Βερολίνου για την εφαρμογή και εποπτεία προγραμμάτων πρόληψης σχολικής βιας και σχολικής διαμεσολάβησης. Έχει εκπαιδεύσει καθηγητές στην επίλυση συγκρούσεων στο σχολείο και μαθητές στην διαμεσολάβηση στην τάξη μεταξύ συμμαθητών. Είναι μητέρα τριών παιδιών και ομιλεί Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά.

2)Σπύρος Λειβαδόπουλος : Ο Σπύρος Λειβαδόπουλος είναι δικηγόρος , διαμεσολαβητής CEDR, διαπιστευμένος εκπαιδευτής διαμεσολαβητών (TC & ΚΕΔΙΠ) και πιστοποιημένος διαμεσολαβητής ΥΔΔΑΔ. Έχει εκπαιδευτεί στη σχολική διαμεσολάβηση και την πρόληψη σχολικής βίας στο ΚΕΔΙΠ από την Dr. Jamie

Walker .

Η Διδασκαλία του σεμιναρίου θα γίνει στα Αγγλικά ενώ τα παιχνίδια ρόλων και οι ασκήσεις θα γίνουν στα Ελληνικά.

Σε ποιους απευθύνονται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαπιστευμένους/ πιστοποιημένους διαμεσολαβητές καθώς και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Σημ: Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων : 25 (είκοσι πέντε) άτομα.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1.Αίτηση

2.Επικυρωμένο αντίγραφο πιστοποιητικού διαπίστευσης/πιστοποίησης διαμεσολαβητή (μόνο για τους διαμεσολαβητές).

3.Αντίγραφο καταθετηρίου τραπέζης για την καταβολή των διδάκτρων.

Δίδακτρα

Το ποσό των διδάκτρων 250,00 ευρώ καταβάλλεται είτε σε λογαριασμό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην τράπεζα EUROBANK ERGASIAS A.E. είτε με πιστωτική κάρτα μέσω του live pay της παραπάνω τράπεζας. AΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0050.38.0200751561

IBAN: GR7002600500000380200751561

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο ανωτέρω εκπαιδευτικό σεμινάριο καταθέτονται στην Γραμματεία του ΚΕ.ΔΙ.Π. μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και λαμβάνεται αρ. πρωτοκόλλου που αποδεικνύει τη σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία του ΚΕ.ΔΙ.Π. στο τηλέφωνο: 210 4296022, http://www.kedip.gr, email: info@kedip.gr