ΚΕ.ΔΙ.Π.: Απονομή πτυχίων Εκπαιδευτών και Διαμεσολαβητών πρώτου κύκλου

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 και ώρα 7μμ έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς η απονομή των πτυχίων διαπίστευσης των 8 πρώτων εκπαιδευτών διαμεσολαβητών καθώς και των 90 πρώτων Διαμεσολαβητών του Κέντρου Διαμεσολάβησης Πειραιώς.

Στην τελετή παρέστη ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, η Γεν. Διευθύντρια Διοίκησης Δικαιοσύνης του Υ.Δ.Δ.Α.Δ κα Δ. Ζάβρα, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕΔΙΠ, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλειος Κορκίδης, Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Π η Γεν. Γραμματέας κα Μαίρη Φλωροπούλου-Μακρή, ο Ταμίας κ. Γιώργος Σταματογιάννης, το μέλος κ Ανδριανός Μιχάλαρος, Πρόεδρος Β.Ε.Π. και το αναπλ. Μέλος κ. Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος Β.Ε.Π. Επίσης ήταν παρούσα η κα Μανόν Schonewille, Εκτελεστικός Εταίρος της TOOLKITCOMPANY, οι εκπαιδεύτριες του ΚΕ.ΔΙ.Π. κκ Δήμητρα Τριανταφύλλου και Μαρία Χατζηλεωνίδα καθώς και το υπόλοιπο Επιστημονικό και Διοικητικό προσωπικό του Φορέα.

Η τελετή ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ του ΚΕ.ΔΙ.Π. και Προέδρου του Δ.Σ.Π. κ. Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος καλωσόρισε τους Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές του ΚΕΔΙΠ, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα δραστηριότητες του κέντρου και δεσμεύτηκε ότι το κέντρο θα συνεχίσει να προσφέρει τις ίδιες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης. Επίσης, αναφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΠ στην οδό Πραξιτέλους 184 και επεσήμανε ότι το ΚΕΔΙΠ είναι έτοιμο πλέον να ξεκινήσει και τη διενέργεια διαμεσολαβήσεων στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των εγκαταστάσεών του.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη το ΚΕΔΙΠ για το μέχρι τώρα έργο του, και συνεχάρη προσωπικά τον πρόεδρο του ΔΣ του ΚΕΔΙΠ κ. Στέλιο Μανουσάκη για την μέχρι τώρα προσφορά του στο θεσμό της Διαμεσολάβησης τονίζοντας πως αποτελεί από τους πρωτεργάτες της νομικής κατοχύρωσης του θεσμού με το Ν. 3898/2010.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των πτυχίων στους Εκπαιδευτές και τους Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές των πέντε πρώτων εκπαιδευτικών σειρών και ακολούθησε δεξίωση στις νέες εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΠ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Στέλιος Μανουσάκης Μαίρη Φλωροπούλου-Μακρή

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>