ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε για το νέο εργαστήρι (workshop) Οικογενειακής Διαμεσολάβησης που διοργανώνει το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιά (ΚΕ.ΔΙ.Π.), όπου καλείστε να συμμετέχετε ως μέρη, δικηγόροι και παρατηρητές, σε μια προσομοίωση σε πραγματικό, κατά το δυνατόν, χρόνο.

Τον ρόλο των διαμεσολαβητών θα έχουν διαμεσολαβητές, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση στο ΚΕΔΙΠ.

Στο συγκεκριμένο εργαστήρι, εκτός της προσομοίωσης και της ομαδικής συζήτησης που θα ακολουθήσει, θα παρουσιαστούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΔΙΠ στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση (Α&Β Επίπεδο).Επίσης στο εργαστήρι, θα είναι προσκεκλημένοι διαμεσολαβητές οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει οικογενειακές διαμεσολαβήσεις στους χώρους του ΚΕΔΙΠ και θα μας αναλύσουν την εμπειρία τους.

Το εργαστήρι θα λάβει χώρα το διήμερο 2 & 3 Οκτωβρίου 2015 και

ώρες:

Παρασκευή: 5:30μ.μ. έως 8:30μ.μ. και

Σάββατο: 10:00π.μ. έως 4:00μ.μ.

Το εργαστήρι προσφέρεται δωρεάν από διαπιστευμένους εκπαιδευτές. Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν διαμεσολαβητές που έχουν ολοκληρώσει την βασική εκπαίδευση σε οποιοδήποτε φορέα κατάρτισης διαμεσολαβητών.

Οι θέσεις για το εργαστήρι είναι 18 (μέρη και δικηγόροι) και 4-8 θέσεις για τους ρόλους των διαμεσολαβητών, προτεραιότητα θα έχουν όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα προηγούμενα εργαστήρια, σύμφωνα με τη σειρά που θα δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους με e-mails ή τηλεφωνικά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή/διαθεσιμότητα

από 25/9/2015 έως την 1η/10/2015.

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και για τις δύο ανωτέρω ημέρες.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαίωση για τη συμμετοχή τους από τη γραμματεία του ΚΕΔΙΠ.

Συντονισμός εργαστηρίου: Σπύρος Λειβαδόπουλος